Logo sudski tumač

Sudski tumač za češki jezik

Sudski prevodilac za češki jezik je lice zvanično ovlašćeno za vršenje prevođenja u sudskim postupcima i za obavljanje overenih prevoda. Usluge sudskog prevodioca će Vam biti neophodne u situacijama kada morate podneti razna dokumenta, poput onih o priznavanju kvalifikacije i stepena obrazovanja, radi dobijanja vize u svrhu studiranja ili zapošljavanja u Češkoj Republici, obavljanja preduzetničke delatnosti i drugo. Garantujemo za visok kvalitet prevoda s obzirom na to da je prevodiocu češki jezik maternji jezik. Nudimo kompletne prevodilačke usluge u svim oblastima – sa sudskom overom i bez nje.

Specifičnost današnjeg češkog jezika je u postojanju jasne razlike između književnog i govornog jezika koji se koristi u neslužbenoj i poluslužbenoj komunikaciji. Kao jedan od najstarijih evropskih književnih jezika češki jezik je još od srednjeg veka predmet mnogih opisa. Češkim jezikom, kao nacionalnim jezikom Češke govori oko 10 milona ljudi. Češki jezik za pismo ima latinicu koja je proširena dijakritičkim znakovima.

NAPOMENA: Želimo da Vas obavestimo da prevodimo sa svih jezika na češki i sa češkog na bilo koji drugi jezik koji imamo u ponudi!!!

Lista gradova za sudskog tumača i prevodioca za češki jezik