Logo sudski tumač

Sudski tumač za danski jezik

Sudski prevodilac za danski jezik je lice zvanično ovlašćeno za vršenje prevođenja u sudskim postupcima i za obavljanje overenih prevoda. Usluge sudskog prevodioca će Vam biti neophodne u situacijama kada morate podneti razna dokumenta, poput onih o priznavanju kvalifikacije i stepena obrazovanja, radi dobijanja vize u svrhu studiranja ili zapošljavanja u Danskoj, obavljanja preduzetničke delatnosti i drugo. Garantujemo za visok kvalitet prevoda s obzirom na to da je prevodiocu danski jezik maternji jezik. Nudimo kompletne prevodilačke usluge u svim oblastima – sa sudskom overom i bez nje.

Specifičnost današnjeg danskog jezika je u postojanju jasne razlike između književnog i govornog jezika koji se koristi u neslužbenoj i poluslužbenoj komunikaciji. Kao jedan od najstarijih evropskih književnih jezika danski jezik je još od srednjeg veka predmet mnogih opisa. Danskim jezikom, kao nacionalnim jezikom govori oko 5,5 milona ljudi. Danski jezik za pismo ima latinicu koja je proširena dijakritičkim znakovima.

NAPOMENA: Želimo da Vas obavestimo da prevodimo sa svih jezika na danski i sa danskog na bilo koji drugi jezik koji imamo u ponudi!!!

Lista gradova za sudskog tumača i prevodioca za danski jezik