Logo sudski tumač

Sudski tumač za francuski jezik

Sudski tumač za francuski jezik je vrsni poznavalac francuskog jezika i kao takav, sudski tumač za francuski jezik se bavi pružanjem usluga prevođenja različitih dokumenata sa francuskog i na francuski jezik.

Svi prevodioci agencije „Oxford“, pa tako i prevodioci za francuski jezik, su visoko kvalifikovani eksperti iz oblasti filologije, sa znatnim prevodilačkim iskustvom. Najbolji dokaz njihove ekspertize su, pored licenci državnih organa, i zadovoljni klijenti iz naše zemlje i inostranstva, pravna, ali isto tako i fizička lica.

Sudski tumači za francuski jezik imaju iskustva prevođenja dokumenata iz raznih oblasti, od ekonomije, preko politike, medicine, prava, do žurnalistike, marketinga i mnogih drugih. Naši prevodioci pružaju usluge pismenog prevođenja, pismenog prevođenja sa overom od strane ovlašćenih sudskih tumača, kao i usluge usmenog prevođenja – simultano i konsekutivno.

Naš cilj je zadovoljstvo naših klijenata i zbog toga, naš tim prevodilaca je sastavljen na taj način da klijentima obezbedimo brzu, tačnu i preciznu uslugu po povoljnoj ceni.

NAPOMENA: Želimo da Vas obavestimo da prevodimo sa svih jezika na francuski i sa francuskog na bilo koji drugi jezik koji imamo u ponudi!!!

Lista gradova za sudskog tumača i prevodioca za francuski jezik