Logo sudski tumač

Sudski tumač za švedski jezik

Sudski prevodilac za švedski jezik je poznavalac švedskog jezika i pruža usluge prevođenja različitih dokumenata sa švedskog na srpski jezik i obrnuto.

Svi prevodioci Agencije „Oxford“, pa tako i prevodioci za švedski jezik, su visoko kvalifikovani eksperti iz oblasti filologije, sa dugogodišnjim prevodilačkim iskustvom. Najbolji dokaz njihove stručniosti su, pored licenci državnih organa, i zadovoljni klijenti iz naše zemlje i inostranstva, pravna, ali isto tako i fizička lica.

Sudski prevodioci naše agencije koji su specijalizovani za švedski jezik, imaju iskustva prevođenja dokumenata iz raznih oblasti, od ekonomije, preko politike, medicine, prava, do žurnalistike, marketinga i mnogih drugih. Naši prevodioci pružaju usluge pismenog prevođenja, sa ili bez overe kao i usluge usmenog prevođenja – simultano i konsekutivno.

Naš cilj je zadovoljstvo naših klijenata i zbog toga, naš tim prevodilaca je sastavljen na taj način da klijentima obezbedimo brzu, tačnu i preciznu uslugu po najpovoljnijoj ceni.

NAPOMENA: Želimo da Vas obavestimo da prevodimo sa svih jezika na švedski i sa švedskog na bilo koji drugi jezik koji imamo u ponudi!!!

Lista gradova za sudskog tumača i prevodioca za švedski jezik